999 Argint Email Kung Fu Set de Ceai de Argint lucrate Manual Cafea Drinkware de uz Casnic Teaware Set Cadou S. Y. MMYS (Culoare : 1 ceainic, Dimensiuni : Gratuit)

999 Argint Email Kung Fu Set de Ceai de Argint lucrate Manual Cafea Drinkware de uz Casnic Teaware Set Cadou

RON 92.60

Cantitatea de bunuri

【DECOR ACASĂ ȘI COLLCETION】 Înaltă calitate atmosferă de cafea ceasca de ceai set reprezinta palatul de frumusete.In afara de utilizarea de zi cu zi, e de colectie si decor pe masa ta de sus sau de cabinet. 【CEA MAI bună IDEE de CADOU】 Ambalate in cutie eleganta.Cel mai bun cadou pentru familia și prietenul tău pe diferite festival, cum ar fi Ziua de naștere, Nuntă, ziua Mamei, ziua Tatălui, ziua Recunoștinței, de Crăciun sau orice cadou ocazie. 【GARANȚIE】 Dacă primiți produsul cu defect, vă rugăm să luați fotografii si sa ne contactati dupa primirea coletului.Vom răspuns și de a asigura cel de-al doilea transport sau de rambursare foarte curând. 【APLICAȚII】 de uz Casnic, de birou, de colectare, vacanță, cadouri, cadouri pentru nunta, zi de naștere, Crăciun, ziua recunostintei si de aniversare, de a crea timp fericit cu seturi de ceai.Ceainic : 300ml Tea Cupa : 35ml Maintenance metoda de argint set de ceai : 1. Este mai bine pentru a menține nivelul apei la 80-90% din întreaga capacitate vas.În caz contrar, apa de fierbere de preaplin va deteriora complet sârmă de încălzire a cuptorului de încălzire și provoca alte pericole inutile.2. Argint set de ceai nu ar trebui să fie încălzit fără apă, pentru a evita deteriorarea din cauza sudurilor la temperaturi ridicate.3. Încălzire de argint set de ceai poate fi încălzit cu cărbune sau încălzire electrică.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

Eternitate Sprijinindu-Se Carafă
  • Reciente

Eternitate Sprijinindu-Se Carafă

RON 44.66

Lucrate manual, cu grijă și excelență.Capacitatea este de 28 oz.Măsurile de 3 x 10 x 7.5 cm.Realizate din cutie grațioasă din sticlă potrivită.NY211 Caracteristici : Gura cu sufletu