Aparat De Sudura.De lipit. Puternic de Tăiere cu Plasmă PVC Aparat de Sudura.Ideal Pentru Sudura Oțel Moale Și Oțel Inoxidabil.Roșu, Galben, Negru (Visiniu)

Aparat De Sudura.De lipit. Puternic de Tăiere cu Plasmă PVC Aparat de Sudura.Ideal Pentru Sudura Oțel Moale

RON 48.20

Cantitatea de bunuri

►►O plasma cutter este un dispozitiv care este folosit pentru a tăia metale folosind un ionizat și super electrice încălzite cu gaz, de asemenea, cunoscut sub numele de plasmă.Plasma freze poate taia orice metal, cu precizie, cum ar fi aluminiu, cupru, alamă sau orice alte conductoare metale.Tăierea cu plasmă este un procedeu de tăiere a metalului prin mijloace de plasmă fierbinte. ►►【Înaltă Eficiență foarte mult face tăierea consumabile mai suportabil. ►►【110 V sau 220 V Tensiune Dublă】Auto-tensiune se adaptează automat la 100-250 V putere de intrare.Capacitatea de tensiune dublă permite de tăiere cu plasmă pentru a funcționa la 110 V sau 220 V, cu o putere de 60 HZ. ►►【Digital Display】DC ieșire Digitală Ecran LCD, Usor de Citit Panoul Frontal de Aer-Presiune Ecartament, economisi energie și nici un zgomot, viteză Mare de tăiere, Tăiere fără probleme și fără polonez cere. ►►【Manopera rafinat】Fabricat din grele de fier.Solidă material de construcție face de încredere și îi dă putere, care poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Ea nu numai că poate fi folosit în întreprinderi și utilizatorii DIY, dar, de asemenea, pe deplin acomodarea la cerințele de operatori profesioniști. ►►【Gamă largă de aplicații】Potrivit pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv de foaie de metal de fabricatie, lumina uz industrial, locul de munca, auto, conducte de muncă, servicii de reparații și întreținere. ►►【Ventilatorului de răcire】ventilatorului de Răcire este foarte important în lucru la tăierea cu plasmă.Mai mare a ventilatorului de răcire va lasa masina lucreze mai mult.Nostru ventilatorului de răcire este cu 20% mai mari decât concurenții.O performanță mai bună.Caietul de sarcini : 1. Tensiune de intrare : AC 110 / 220 V ±15%, 1-PH, 50/60 Hz 2. Ciclu : Ciclu de 35% la 50 Amperi și 100% la 30 Amperi 3. De Taiere Max Grosime : 12 mm 4. Puterea nominală de Intrare : 5.5 KVA 5. Plug : SUA/CANADA 6. Recomandat De Presiune / Debit : 0.6-0.75 Mpa [email protected] Psl 7. Dimensiune : (14.57 x 5.91 x 11.42)" / (370 x 150 x 290)mm (L x W x H) 8. Greutate : 18.74 lb / 8.5 kg Pachetul Include : de 1 x Plasmă Lanterna 1 x Set De Furtun de Aer Conexiuni 1 x Regulator de Aer 1 x Furtun de Aer 1 x Clemă Împământare Și televiziune prin Cablu.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

McQuay-Norris FT6084 Wheel Alignment Tool
  • Reciente

McQuay-Norris FT6084 Wheel Alignment Tool

RON 76.94

Calitate, Valoare si Servicii.Construite folosind materiale de înaltă calitate pentru performanță de încredere.Ajută la refacerea alinierii la starea inițială pentru a prelungi durat