Byjccar Handmade Albastru Stone Frunze de Ceai /Moara de Piatră, Mortar, Piatră de moară Manual DIY Matcha Face Stone mill (15cm mai sus și 30cm mai jos)

Byjccar Handmade Albastru Stone Frunze de Ceai /Moara de Piatră, Mortar, Piatră de moară Manual DIY Matcha

RON 33.96

Cantitatea de bunuri

★Naturale : Acest produs este fabricat de înaltă calitate naturale bluestone.Duritate și tenacitate sunt cea mai buna alegere pentru a face tocilă.În condiții de siguranță și sănătos, puteți să-l utilizați pentru a se pisa toate tipurile de alimente.★. ★Ceai mill este un ciudat unealtă de piatră Se poate pisa frunze de ceai într-o pulbere fină★. ★Temperatura generată atunci când ceaiul este temelii de piatră este, de asemenea, un proces de a crește aroma măcinat matcha are o aroma unica★. ★Ceai moara poate zdrobi frunze de ceai într-o măsură masini obisnuite nu pot ajunge.Aroma de ceai în sine poate fi eliberat complet.★. ★Realizate manual:realizate Manual de meșteșugari vechi din China, moara de piatră de design este foarte științific, foarte ușor de curățat și ușor de utilizat.★.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

Peugeot Zeli Moara De Piper, Brushed Chrome
  • Reciente

Peugeot Zeli Moara De Piper, Brushed Chrome

RON 124.86

Aduce o notă contemporană pentru bucataria ta.Peugeot Mills sunt o placere de a utiliza cu lor elegant și design elegant, nobila lor indestructibil materiale, gama lor de forme și culori