Desktop-ul Sistemului de Referință-A4,10-Buzunar de Referință Desk Organizer,față-Verso Catalog Rack de Afișare cu Baza Detasabila (Culoare : Gri)

Desktop-ul Sistemului de Referință-A4,10-Buzunar de Referință Desk Organizer,față-Verso Catalog Rack de Afișare

RON 75.60

Cantitatea de bunuri

[Pagină A4 Bucata] : catalogul rafturi de afișare este echipat cu 10 verticală de inserție față-verso panouri,ușor pentru a extrage și înlocui,de înaltă definiție paginile interioare,lectură clar,potrivit pentru hârtie A4. [Baza detasabila] : birou panouri de afișaj adoptă o baza detasabila,usor faceți clic pe exterior cu degetele pentru a separa de bază. [Convenabil de Asamblare] : se poate asambla cu ușurință deluxe suport de birou,care este simplu și convenabil de a folosi.Este un foarte potrivit cadou pentru profesori. [Multifuncțional] : panoul De afișaj birou pot fi plasate pe masă,sau baza poate fi demontat și atârnat pe perete.Potrivit pentru fabrica de ateliere,birouri,săli de clasă,mall-uri și în alte locuri. [Servicii] : Ne angajăm să oferim fiecărui client cu o bună experiență de cumpărături.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați în timp și vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Desktop-ul sistemului de management are mai multe față-verso de buzunare, care poate deține mai multe foi de hârtie și este potrivit pentru hârtie A4.Foarte potrivite pentru săli de clasă,muzee,etc. Este un cadou perfect pentru profesorul tău.Caietul de sarcini : Denumire Produs : Desktop Management System Material : PP,ABS,metal Size : A4 Page de cotitură : 10 coli (20 P) Culoare : gri,black Applicable ocazii : sali de expozitii,hoteluri,restaurante,modelul de ședințe,magazine de specialitate,firme,muzee și alte locuri.Caracteristică : -baza Detasabila-Usor de asamblat-Clar de lectură-Ușor pentru a extrage și înlocui paper Package : sistem de management Desktop×1,include doar desktop-ul sistemului de management,și nu include alte elemente, cu excepția desktop sistemului de management în figură.Observație : -Datorită influenței luminii și a altor factori,pot exista o anumită diferență de culoare cu imaginea.Obiectul produsul real.-Dimensiunea este măsurată manual,există o anumită eroare,iar produsul real va prevala.


Caracteristicile ofertei

Product Name:
Desktop Management System
Material:
PP,ABS,metal
Size:
A4
Page turning:
10 sheets (20P)
Color:
gray,black
Applicable occasions:
exhibition halls,hotels,restaurants,model rooms,specialty stores,companies,museums and other places.
Feature:
-Detachable base :
-Easy to assemble :
-Clear reading :
-Easy to extract and replace paper :
Package:
Desktop management system×1,only includes the desktop management system,and does not include other items except the desktop management system in the figure. :
Notice:
-Due to the influence of light and other factors,there may be a certain color difference with the picture.Subject to actual product. :
-The size is manually measured,there is a certain error,and the actual product shall prevail. :

Oferte similare