DUOWEI Bărbați modelului Păr Moale Perie de Ras, Salon de Frizerie Barba Perie cu Mâner din Lemn, Portabile, cu Barba Perie Instrument de Frumusete, pentru Barbati de Călătorie Perfect Cadou (Culoare : O)

DUOWEI Bărbați modelului Păr Moale Perie de Ras, Salon de Frizerie Barba Perie cu Mâner din Lemn, Portabile,

RON 20.00

Cantitatea de bunuri

【BĂRBAȚI MODELULUI PĂR MOALE PERIE de RAS】 : Nostru perie de ras este superba, poate se potrivi cu decorul din baie cu ușurință.Acest set este ideal pentru incepatori pentru a începe sau cineva care vrea să cumpere un cadou frumos. 【 SUPER ABSORBANT】 : Portabil Barba Perie Instrument de Frumusete sunt super absorbante, care vă ajută să se aplice crema de ras rapid și a obține o adevărată bărbierit umed.De asemenea, îl face ușor de curățat. 【 SALON de FRIZERIE BARBA PERIE cu MÂNER din LEMN】 : maner Din lemn de ras perie se simte confortabil și durabil.Designul ergonomic se potrivește pielea mai bine, reducerea sarcinii pe încheieturi de pacienți cu artrită.Face de ras nu mai plictisitor!. 【 DIRECȚIA pentru UTILIZARE】 : Pentru o spumă bogată țineți peria sub jet de apă caldă asigurarea la fel de mult de apă este organizat pe pensula posibil pentru a hidrata și proteja pielea în timpul bărbieritului. 【 SERVICII MAI bune 】 : satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastră.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, vă vom oferi serviciile în termen de 24 de ore.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

Johnny B Gat Duster Albastru
  • Reciente

Johnny B Gat Duster Albastru

RON 26.00

Când vorbești, vom asculta.Datorită cererii populare, am adînapoi original Gât Duster.Sale mai largi de design vă permite îndepărtarea rapidă a părului nedorit.Disponibil în semn�