Durabil Desktop Sistem de Referință cu 10 față-Verso Panouri de Perete de Referință Organizator, Dimensiunea Letter, Catalog Rack de Afișare pentru Showroom (Culoare : Albastru)

Durabil Desktop Sistem de Referință cu 10 față-Verso Panouri de Perete de Referință Organizator, Dimensiunea

RON 25.76

Cantitatea de bunuri

【Găsi Informații Rapid】 : catalog rack de afișare să vă obține cu ușurință informațiile de care aveți nevoie în fiecare zi-10 mâneci poate afișa până la 20 de letter ziare, economisind timp și bani. 【De Material】 : PVC mat cu material de protecție a mediului, cu grad ridicat de transparență.Ambele capete ale documentului sac de picioare metalice, care este durabil.Interiorul sacului organismul foloseste un fir metalic schelet, iar la exterior este acoperit cu plastic. 【Transparent Mat Document Sac】 : Nu este ușor de a reflecta lumina, mat material nu va lăsa amprente, documentele sunt în mod clar vizibile, și de hârtie A4 pot fi plasate. 【Aplicabile Locuri】 : Potrivit pentru fabrici, birouri, săli de clasă, mall-uri și în alte locuri. 【Serviciu】 : Ne-am angajat să oferim fiecărui client cu o bună experiență de cumpărături.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în timp și vă vom răspunde cât mai curând posibil.Montat pe perete flip dosar are mai multe față-verso buzunare, potrivit pentru hârtie A4.Este foarte potrivit pentru locuri cum ar fi fabrica de ateliere, săli de expoziție, spitalul de publicitate, compania a culturii corporative introducere, etc. Caietul de sarcini : denumire Produs : montat pe Perete pagina-de cotitură display stand Material : PVCInside dimensiunea paginii : scrisoare size Page de cotitură : 10 coli (20 P) Culoare : o varietate de culori options Applicable ocazii : ateliere, sali de expozitii, hoteluri, restaurante, modelul de ședințe, magazine de specialitate, firme, muzee și alte locuri.Caracteristică : -Ușor de asamblat-Clar de lectură-Ușor pentru a extrage și înlocui paper Package : montat pe Perete pagina-de cotitură raft ecran×1, include doar montat pe perete pagina-de cotitură rack de afișare, excluzând alte elemente din imagine.Observație : -Datorită influenței luminii și a altor factori, pot exista o anumită diferență de culoare cu imaginea.Obiectul produsul real.-Dimensiunea este măsurată manual, există o anumită eroare, iar produsul real va prevala.


Caracteristicile ofertei

Product name:
Wall-mounted page-turning display stand
Material:
PVC
Inside page size:
letter size
Page turning:
10 sheets (20P)
Color:
a variety of color options
Applicable occasions:
workshops, exhibition halls, hotels, restaurants, model rooms, specialty stores, companies, museums and other places.
Feature:
-Easy to assemble :
-Clear reading :
-Easy to extract and replace paper :
Package:
Wall-mounted page-turning display rack×1, only includes wall-mounted page-turning display rack, excluding other items in the picture. :
Notice:
-Due to the influence of light and other factors, there may be a certain color difference with the picture. Subject to actual product. :
-The size is manually measured, there is a certain error, and the actual product shall prevail. :

Oferte similare