GeErFeiFei Mushroomhead Pernă de Aer CC Cream, Corector de Durată Nude BB Crema Hidratanta Corector, Machiaj Luminos Baza de Lungă Durată fond de ten Lichid

GeErFeiFei Mushroomhead Pernă de Aer CC Cream, Corector de Durată Nude BB Crema Hidratanta Corector, Machiaj

RON 151.60

Cantitatea de bunuri

Anula.Ciuperci nou design : Folosind un elastic bionic film în loc de tradiționale de burete, se poate nu numai să păstreze lichid proaspăt, dar, de asemenea, crește capacitatea.Folosind un burete moale ciuperci, unghiuri va apărea în 360 de grade machiaj proces, și machiaj procesul va fi mai rapid, mai ușor și mai curat.Mai multe funcții : de Hidratare, ulei de control, de lungă durată, lumină și textură subțire, respirabil, acoperind porii, și modelarea.Crema uniform huse de piele pentru un look perfect.Proaspăt, hidratat, dar nu gras.Factorul de protecție solară este SPF50 +/PA +++, care poate ajuta la protejarea pielii de razele soarelui.Hidratare ingrediente sigure : crema contine o varietate de hranitoare ingrediente din plante, care pot preveni alergii ale pielii și de a crește umiditatea.În același timp, fundația este respirabil și lumină, separă, nu bloca porii, și nu exfolia.Rezistent la apa de performanță : crema are impermeabil excelent de performanță și adecvat pentru activități în aer liber, munca, petreceri, cumpărături și chiar sport.Chiar dacă pielea ta este gras sau vremea este caldă, se poate păstra machiaj complet.Perfect corector : Această ciupercă perna are funcția de un anticearcan, care pot fi folosite pentru a acoperi pete, pete, cercurile intunecate de sub ochi, pigmentare, etc. Puteți alege între fildeș și culori naturale.Răspunde la diferite tonuri de piele și de a crea o fundație sănătoasă. 1. Perfect corector : Această ciupercă perna are funcția de un anticearcan, care pot fi folosite pentru a acoperi pete, pete, cercurile intunecate de sub ochi, pigmentare, etc. Puteți alege între fildeș și culori naturale.2. Ciuperci nou design : Folosind un elastic bionic film în loc de tradiționale de burete, se poate nu numai să păstreze lichid proaspăt, dar, de asemenea, crește capacitatea.Folosind un burete moale ciuperci, unghiuri va apărea în 360 de grade machiaj proces, și machiaj procesul va fi mai rapid, mai ușor și mai curat.3. Hidratare ingrediente sigure : crema contine o varietate de hranitoare ingrediente din plante, care pot preveni alergii ale pielii și de a crește umiditatea.În același timp, fundația este respirabil și lumină, separă, nu bloca porii, și nu exfolia.


Caracteristicile ofertei

Color:
01# milky white skin, 02# natural color
01#Ivory color brightens the skin, suitable for fair skin. :
02#Natural color close to skin color, suitable for people with yellowish or dull skin color and pursuing natural makeup. :
Content:
20 grams.

Oferte similare