GUMA de mestecat - 10070942302415 Rincinol P. R. N. Gura fara Alcool, Dureri de Clătire, 4 Uncie de Sticla (Pachet de 6)

GUMA de mestecat - 10070942302415 Rincinol P. R. N. Gura fara Alcool, Dureri de Clătire, 4 Uncie de Sticla

RON 143.40

Cantitatea de bunuri

Acest clătire orală oferă blând de protecție, de vindecare si alinare a durerii de la nivelul gurii.Aloe Vera formula pe baza ajută promova vindecarea aphtha e ulcere, iritatii de aparate ortodontice și protezele, și tăieturi minore si escoriatii.GUMA Rincinol P. R. N. gura inflamat clătire este o aloe Vera pe bază de formulare, care vă ajută promova vindecarea aphtha e ulcere, iritatii de aparate ortodontice și protezele, și tăieturi minore si escoriatii.GUMA Rincinol P. R. N. gura inflamat clătiți creează un strat subțire, invizibil, bio adeziv barieră de protecție care protejează nervoase sensibile-terminatii de la iritanti, cum ar fi alimente, băuturi, bretele, sau proteze.GUMA Rincinol P. R. N. gura inflamat clătiți oferă rapid și eficient dureri de relief de până la șase ore.Spre deosebire de multe alte gura inflamat geluri și clătiri, GUMA Rincinol P. R. N. nu conține benzocaină, care amorteste toata gura sau alcool, care se înțeapă la cerere.Ulcere la nivelul gurii nu sunt, în general, un risc semnificativ pentru sănătatea dumneavoastră orală.Cu toate acestea, dacă aveți o afecțiune severă și frecvent recurente, afte bucale sau dacă acestea nu se vindeca în termen de 10 zile, consultați medicul dentist sau medicul.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

TheraSol, Gata De Utilizare, 64 oz.
  • Reciente

TheraSol, Gata De Utilizare, 64 oz.

RON 79.50

Oral Puternic Antiseptic; NonColorare; Gust Minunat.Thera Sol este un puternic, maredegustare, noncolorare, antiseptice bucale se clătește și irrigant inițial dezvoltat pentru utilizarea