Homyl animale de Companie Colivie cu Stativ Stick pentru Animale Mici Papagal Finch Pasarea Papagalul

Homyl animale de Companie Colivie cu Stativ Stick pentru Animale Mici Papagal Finch Pasarea Papagalul

RON 87.20

Cantitatea de bunuri

* Zona de sus poate fi deschis pentru a oferi un loc pentru animalele de companie pentru a juca. * Cu stand stick,se pot mișca liber. * Tava este sertarul de design și ușor de curățat. * Mânerul de sus este proiectat,ușor de transportat atunci când te duci afară. * Ușă mică design concave și convexe de formă, pentru a evita papagali fugi.Descriere : - tava este sertarul de design și ușor de curățat. - Cu stand stick,se pot mișca liber. - Mânerul de sus este proiectat,ușor de transportat atunci când te duci afară. - Zona de sus poate fi deschis pentru a oferi un loc pentru animalele de companie pentru a juca. - Ușă mică design concave și convexe de formă, pentru a evita papagali fugi.Specificatii : - Material : Metal - Culoare : Aleatoare de Culoare - Dimensiuni(LWH) : Aprox.29.3x22.5x28cm/11.54x8.87x11.02inch Package Include : 1 Bucata Pasăre Cage1 Pachet Accessories Note : Datorită manuală de măsurare și efecte de iluminare, există o mică diferență între dimensiunea și culoarea din cele de mai sus și elementul real.Alege tot ce ai nevoie in magazinul nostru.Veți avea o frumoasă experiență de cumpărare și de a obține produse de calitate și servicii corespunzătoare politica.


Caracteristicile ofertei

- Material:
Metal
- Color:
Random Color
- Size(LWH):
Approx.29.3x22.5x28cm/11.54x8.87x11.02inch
Package Includes:
1 Piece Bird Cage :
1 Pack Accessories :
Due to the manual measurement and lighting effects, there is a slight difference between the size and color from the above and the actual item. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Oferte similare