Homyl Craniu Stilou Titularul de Stocare Schelet Statuie Desktop Stocare Pen Recipient Organizator Suport pentru Birou Consumabile

Homyl Craniu Stilou Titularul de Stocare Schelet Statuie Desktop Stocare Pen Recipient Organizator Suport

RON 118.80

Cantitatea de bunuri

* Acesta vă Ajută să organizați birou și de a le menține curat și ordonat. * Material : Acest buchet craniu stilou titularul este fabricat de înaltă calitate, rășină, stabilă și rezistență la uzură. * Birou de Stocare : Buchet de craniu suport stilou poate fi folosit nu numai ca un suport stilou, un machiaj perie titular, dar, de asemenea, pentru stocarea tastele, chiar plante, flori uscate, etc. * Un cadou perfect pentru prieteni, familie, colegi, rude, colegi, și adaugă stil retro pentru biblioteca, raft sau masă de toaletă în casă. * Multi-funcțional de stocare butoaie, bun decorative și practice.Puteți adăuga un gust unic pentru acasă sau la birou.Descriere : - Material : Acest buchet craniu stilou titularul este fabricat de înaltă calitate, rășină, stabilă și rezistență la uzură. - Birou de Stocare : Buchet de craniu suport stilou poate fi folosit nu numai ca un suport stilou, un machiaj perie titular, dar, de asemenea, pentru stocarea tastele, chiar plante, flori uscate, etc. - Multi-funcțional de stocare butoaie, bun decorative și practice.Puteți adăuga un gust unic pentru acasă sau la birou. - Acesta vă Ajută să organizați birou și de a le menține curat și ordonat. - Un cadou perfect pentru prieteni, familie, colegi, rude, colegi, și adaugă stil retro pentru biblioteca, raft sau masă de toaletă în casă.Specificatii : - Material : Resin Size Grafic : 11x8x20cm/4.33x3.15x7.87inch Package Include : 1 Bucata de Craniu Statuie Pen Holder Note : 1. Vă rugăm să permiteți-ușor de eroare din cauza manuală de măsurare.2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.3. Vă doresc un minunat cumpărături on-line!Alege tot ce ai nevoie in magazinul nostru.Veți avea o frumoasă experiență de cumpărare și de a obține produse de calitate și servicii corespunzătoare politica.


Caracteristicile ofertei

- Material:
Resin
Size Chart:
11x8x20cm/4.33x3.15x7.87inch :
Package Includes:
1 Piece Skull Statue Pen Holder :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Oferte similare