Invizibil Contracție Rufe Fără Perforare Dublu De Sârmă De Rufe Retractabil Acasă Fir Invizibil Rufe Fără Perforare Perete

Invizibil Contracție Rufe Fără Perforare Dublu De Sârmă De Rufe Retractabil Acasă Fir Invizibil Rufe Fără

RON 157.00

Cantitatea de bunuri

1. De înaltă calitate, solide din oțel inoxidabil sârmă și modernizate ABS pentru a asigura durabilitate și viață mai lungă. 2. Retractabil, reglabil, cablul de durabil se extinde la 4,2 m și poate stoca până la 33lbs (15 kg). 3. Include unitate de locuințe, se poate monta elemente de fixare și alte accesorii și instrucțiuni de instalare. 4. Ușor de utilizat - pur și simplu extinde cablul și atârnă-l de peretele opus blocare pentru mare spațiu de uscare. 5. Gamă de utilizare.Acasă, bucatarie, baie, balcon, la hotel, toaletă.Acest economice design este ușor să se micșoreze și magazin.Observație : 1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.Caietul de sarcini : Tip : Retractabil Clothesline Material : ABS+ otel inoxidabil sârmă rope Size : 24*8.7*5.6 cm Accessories : Lenjerie de corp, corpul principal de montare placă de bază, auxiliare corpul catarama, corp auxiliar de montare placă de bază, auxiliare autocolant de unghii gratuit lipici, șuruburi pachet, instalare manual Punch-gratuit pași de instalare : 1. Selectați perete pentru a evita perete suprafață ușor să cadă, și se usucă perete cu pete de apă;2. Partea din spate a filmului principal este lipit, și lipici nu este ușor să fie excesive;3. Stick film de montaj pe perete, muta în sus și în jos, la stânga și la dreapta, și apoi stoarce-l pentru un minut (mic căscat în cadrul principal este orientată în jos);4. Se atașează la auxiliar autocolant pentru a preveni lipici la slăbirea sau alunecarea (pentru 72 de ore pentru a face lipici complet solidifica)5. Apoi închide corpul principal, în primul rând introduceți-l și apoi trageți în jos pentru a finaliza instalarea.Notă : atunci Când instalați, în partea de jos de sub-corpul filmul poate fi 2cm mai mare decât în partea de jos de principalele film, astfel încât să mențină două laturi paralele.Include : 1 x Rufe body1 x corp principal de montare placă de bază 1 x corp auxiliar buckle1 x auxiliar de montare a corpului de bază plate1 x auxiliar sticker1 x nail-gratuit glue1 x șuruburi package1 x manual de instalare.


Caracteristicile ofertei

Type:
Retractable Clothesline
Material:
ABS+ stainless steel wire rope
Size:
24*8.7*5.6cm
Accessories:
Clothesline body, main body mounting base plate, auxiliary body buckle, auxiliary body mounting base plate, auxiliary sticker, nail-free glue, screws package, installation manual
Punch-free installation steps:
1. Select the wall to avoid the wall surface easy to fall off, and dry the wall with water stains; :
2. The back of the main film is glued, and the glue is not easy to be excessive; :
3. Stick the mounting film to the wall, move it up and down, left and right, and then squeezes it for one minute (the small gaping in the main frame is facing down); :
4. Attaches the auxiliary sticker to prevent the glue from loosening or slipping (wait for 72 hours to make the glue completely solidify) :
5. Then hang the main body, first insert it and then pull down to complete the installation. :
Note:
When installing, the bottom of the sub-body film can be 2cm higher than the bottom of the main film, so as to keep the two sides parallel.
Include:
1 x Clothesline body :
1 x main body mounting base plate :
1 x auxiliary body buckle :
1 x auxiliary body mounting base plate :
1 x auxiliary sticker :
1 x nail-free glue :
1 x screws package :
1 x installation manual :

Oferte similare