Jusnboir 310 x 310mm Nou față-Verso PEI de Primăvară din Oțel Pate (Textura) Flexibilă Platformă din Oțel cu Vâscos Magnetic Substrat pentru CR-10 CR-10S

Jusnboir 310 x 310mm Nou față-Verso PEI de Primăvară din Oțel Pate (Textura) Flexibilă Platformă din Oțel

RON 127.00

Cantitatea de bunuri

1. Noul proces de combinare strat special și de primăvară din oțel este adoptat, care nu se deformeze la temperaturi ridicate și de acoperire este rezistent la zgarieturi.Modelul poate fi ușor îndepărtat prin îndoirea platformă, și are o gamă largă de materiale de compatibilitate,Materiale, cum ar fi PLA, PETG, ABS, TPU, ASA, nailon și policarbonat pot fi imprimate foarte bine !. 2. PEI de acoperire : se poate bine să adere la diverse materiale de imprimare, mai ales PLA și ABS.Se poate rezista la 260 ℃ temperatură ridicată.Indiferent de ce instrument sau lama este folosit, folia de protecție nu va fi ușor străpuns, protejând eficient platforma de imprimare. 3. Primăvara placă de oțel : oțel de arc este un oțel special fabricate pentru arcuri și elemente elastice.Acesta are capacitatea de deformare elastică, printare fara margine colmatare, nu ușor de zero, foarte vâscos, și este dificil de a face o deformare permanentă de artificial vigoare. 4. Bază magnetică : magnetic moi de cauciuc, textura moale, bun magnetism și rezistența la temperatură.Cu 3 M spate adeziv, acesta poate fi lipit pe pat cald, platforma, iar modelul poate fi îndepărtată fără ajutorul altor instrumente în timpul imprimării. 5. Caietul de sarcini : 310 x 310 mm este potrivit pentru creality imprimante 3 D, astfel ca ender-3 V2, ender-3, ender-3s, ender-3x, ender-5, ender-5 pro, cr-20, cr-20 Pro, anet a8 Wanhao duplicator I3 monoprice filtru si alte masini cu dimensiuni similare.Vă rugăm să selectați relevante dimensiunea în funcție de dimensiunea aparatului.PEI pulberea este pulverizată pe arc placă de oțel cu o grosime de 0,6 mm pentru a forma un moleculară mare.greutate reticulat structura de strat, care este durabil, dificil de a bloca coarda și aderență puternică.Este ușor de curățat.Acesta poate fi pur și simplu curățate cu prosop de hârtie umed sau alcool înainte de imprimare.Imprimarea fără deformări și puternic vâscozitate.Importate inoxidabil, oțel pentru arcuri, cu bună planeitate.Față-verso imprimare, comod si practic.Rezistenta la temperaturi ridicate, rezistenta la zgarieturi si nici o deformare.Lipici gratuit, ușor de utilizat.Special memento : vă Rugăm să rupeți folia protectoare de suprafață înainte de use Like alte platforme de imprimare, asigurați-vă că nu pentru a imprima prea aproape de pat cald, pentru a evita deteriorarea suprafeței de imprimare.Dacă PETG, TPU, TPE și Ryno consumabile sunt tipărite, vă rugăm să vă asigurați că pat cald este încălzit înainte de a lua mucegai din pat cald, după imprimare!!!.


Caracteristicile ofertei

310 × 310mm is suitable for creality 3D printers, such as ender-3 V2, ender-3, ender-3s, ender-3x, ender-5, ender-5 pro, cr-20, cr-20 Pro, anet a8 Wanhao duplicator I3 monoprice maker and other machines with similar sizes.Please select the relevant size according to the size of your machine. :

Oferte similare