KUNYTLINN Gunoi Rotund Interior Gunoi de uz Casnic Compost Bin Living Deșeuri de Hârtie-Coș de Gunoi Container de Depozitare (5 Buc) Potrivit pentru Bucatarie, Living, Baie, Bedro (Culoare : O)

KUNYTLINN Gunoi Rotund Interior Gunoi de uz Casnic Compost Bin Living Deșeuri de Hârtie-Coș de Gunoi Container

RON 92.60

Cantitatea de bunuri

Este foarte potrivit pentru a fi folosit ca o bucătărie sau baie de gunoi la domiciliu pentru reciclare și de gunoi.Se poate rezista la utilizarea de zi cu zi și are funcții practice pentru a ajuta familia ta rămâne sănătos.Acesta este un set de combinații : produsele pe care le va primi includ : gunoi X1, agățat scrumiera X1 și S-în formă de cutie de SĂPUN X1. Vezi cea de-a treia poza principala.Acest gunoi poate deveni o declarație de personalitate cu său elegant și finisaj unic, conceput pentru a spori decorul existent.Realizate din materiale de înaltă calitate, puternic și ușor, astfel încât să puteți muta cu ușurință la gunoi, fără griji despre asta de rupere sau de rupere rapid, care este foarte potrivit sau utilizarea pe termen lung.Ideal deșeuri de soluții pentru casele sau locurile de muncă, ușor, rezistent și ușor de curățat.Nume : Interior gunoi can Material : PP material Specification : 24.5x15x24cm / 9.6x5.9x9.6 inches Quickly : 1. Vă rugăm să verificați culoarea și dimensiunea inainte de a cumpara.2. Fotografii de produs nu includ produse, altele decât produsele.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rog să mă iertați.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, manual de măsurare a dimensiunilor, eroarea este de 1-3 cm, vă rugăm lăsați-l, vă mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, iar noi vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.6. Bine ati venit pentru a partaja și feedback-ul pentru a vă oferi produse și servicii mai bune.Coșul de gunoi este potrivit pentru bucatarie, baie sau birou.Noastre de design simplu îmbină perfect cu dvs. existente de decor.


Caracteristicile ofertei

24.5x15x24cm / 9.6x5.9x9.6 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, manual measurement of the size, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email, and we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :
The trash can is suitable for your kitchen, bathroom or office. Our simple design perfectly blends with your existing decoration :

Oferte similare

Dacasso Mocha Piele Cos De Gunoi
  • Reciente

Dacasso Mocha Piele Cos De Gunoi

RON 182.20

TopCereale Din Piele 14 litru de capacitate.Simțit căptușeală interior.Pachetul Articol Greutatea Produsului este : 8.0 lb.Acest cos de gunoi este modul perfect pentru a accentua biroul

Umbra Treela Gunoi
  • Reciente

Umbra Treela Gunoi

RON 40.00

Curat, Design Modern : Realizate din durabil polipropilena plastic, Treela oferă aspect de lemn, fără colorare sau de colmatare.Durabil și Funcțional : Treela caracteristici simplitatea