Noutatea Loc Retro Stil de Plastic, cutiile de Popcorn pentru o Seara de Film - 7.25 Inaltime x 7.25 Diametru de Top (Pachet de 6)

Noutatea Loc Retro Stil de Plastic, cutiile de Popcorn pentru o Seara de Film - 7.25 Inaltime x 7.25 Diametru

RON 31.90

Cantitatea de bunuri

✔ STIL RETRO – nostalgic?Vreau un film retro party?Aceste retro popcorn cutii va trimite înapoi în timp pentru a avea unele vechi de școală distractiv!. ✔ MEDIU PRIETENOS – Fi verde și opri utilizarea de produse de unică folosință.Aceste recipiente sunt realizate din plastic durabil, conceput pentru a fi reutilizabile. ✔ CALITATE PREMIUM –Noi folosim doar cele mai bune materiale!Spre deosebire de alea ieftine, cele de unică folosință, vă puteți spăla și a le stoca departe pentru a utiliza un alt timp!. ✔ Caietul de sarcini – 7.25" pătrat deschiderea de sus și de 7.25" adânc. 6 containere de pe ambalaj. ✔ GARANȚIE - Vom sta în spatele produselor noastre!Toate produsele comercializate de Noutate Loc vin cu un 3-a LUNĂ de garanție de înlocuire.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

Onorabil Medalie Comemorativă
  • Reciente

Onorabil Medalie Comemorativă

RON 44.78

Perfect pentru Caseta de Umbra sau civile montat medalie de uzura.Bătute pentru a comemora dvs de servicii.Tradițional full size medalie și panglică.Proiectat de Veterani pentru Veterani