RUIRUIY Mini Dozator de Apa,Jucării Miniaturale de uz Casnic de Apă rece de Fântână,Jucărie Drăguț Rață Pui cismea Model Copii Pretinde Juca Consumabile Bucatarie (Rață)

RUIRUIY Mini Dozator de Apa,Jucării Miniaturale de uz Casnic de Apă rece de Fântână,Jucărie Drăguț Rață Pui

RON 180.20

Cantitatea de bunuri

✨【MINI DOZATOR de APA】Mini Dozator de Apa este proiectat pentru copii.Acestea sunt în dimensiuni potrivite pentru copii să-l opereze de la sine.Ca un adevărat distribuitor de apă, chiar și într-un mini dimensiuni, se poate oferi într-adevăr copiii apă și lăsați-le să se bucure de băut. ✨【ÎMBUNĂTĂȚI COPIILOR CREATIVITATEA】 Mini Dozator de Apa este detasabil, ceea ce înseamnă copiii se pot afla cum poate apa din acest mini dozator de ei înșiși.Se poate îmbunătăți capacitatea de auto - ingrijire, imaginație și creativitate - spumant de copii. ✨【CADOU PENTRU COPII】Mini Dozator de Apa a minunat forma de animale de proiectare, se va prinde atenția copiilor mai ușor.Cu aceste desene animate outlook, copiii vor place mai mult și au mai mult interes pentru a bea apă. ✨【NU DOAR UN DISTRIBUITOR de APĂ】 Dozator de Apa nu este doar o cișmea, dar, de asemenea, o Fântână de Apă Jucărie pentru copii!Copii întotdeauna vrea să se joace cu apă, și dacă au o fântână de apă jucărie, ei vor avea mult mai distractiv în ea. (Vă rugăm să rețineți că : este normal ca o cantitate mică de apă pentru a curge de la interfață.). ✨【MOBILIER casă de PĂPUȘI și ACCESORII】 unice de animale drăguț de design face o kawaii cameră decor.Este, de asemenea, o bună păpușă mică bucătărie casă playset, jucării, mobilier mic mobilier casa, mobilier casă de păpuși, mobilier sufragerie, mobilier camera de zi.


Caracteristicile ofertei

Oferte similare

Tolo Activitate Stivuitoare
  • Reciente

Tolo Activitate Stivuitoare

RON 39.98

Dimensiuni în ambalaj : 25.907 cms L x 19.558 cms W x 10.414 cms H cantitate Pachet : 1 Tip prod: Toys_And_Games.Tara de Origine : China.De la Producător Set de patru stivuire și cuiburi