SHUISHU Masina Bara Fata Centru de Mijloc Grătar Grila Capota Fata pentru X-Man Stil pentru Kia SPORTAGE KX5 16 - Auto-Styling Accesorii 0905

SHUISHU Masina Bara Fata Centru de Mijloc Grătar Grila Capota Fata pentru X-Man Stil pentru Kia SPORTAGE

RON 1106.22

Cantitatea de bunuri

Potrivit pentru Kia SPORTAGE KX5 16-17, se potrivesc perfect în.Da Masina Ta Un Unic Aspect ATRACTIV, să Stea Afară din Alte Stoc Grila.Calitate Premium grila realizate din material ABS durabil, ușor de cracare pentru a spori durabilitatea.Oferă un flux de aer rece pentru a proteja auto componente vitale motor la supraîncălzire.Doar pentru înlocuire, styling Auto piese, Perfect pentru a-ți prezenta charactor masini.Instalare simplă și o fiabilitate ridicată, nu este nevoie să ridice masina, nici o modificare nu este necesar, doar câteva șuruburi să fie eliminat, direct înlocui.Acest grătar de brand nou este potrivit pentru Kia SPORTAGE KX5 16-17. Acesta vă permite fluxul de aer în vehiculul dumneavoastră să se răcească radiator și motor, și de design de grile, de asemenea, încearcă să păstreze resturi de la a merge în compartimentul motorului autovehiculului.Grilele au un design exotic, care accentuează frumusețea de vehiculul dumneavoastră.Dacă doriți să adăugați un impact vizual pentru vehiculul dumneavoastră și de a face să arate total diferit, doar ia-o să te îmbraci masina ta iubita acum!Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Material : ABS Plastic Color : Demonstrat ca Picture Style : pentru X-man Style Quantity : 1pc Fitment : pentru Kia SPORTAGE KX5 16-17 Package lista : 1 * Bara Fata Grille1 * Accessory Notes : 1. Vă rugăm să confirmați montarea inainte de a comanda pentru a asigurați-vă că acest produs este perfect fit.2. Este ușor de instalat, dar o instalare profesională este întotdeauna recomandat.Descrieri : Din moment ce vom folosi internațional de logistică,livrare expres, în mod Normal, durează 15-25 de zile.Dacă nu ați primit elementul după 30 de zile, vă rugăm să ne contactați.Orice motiv nu sunteți de acord, vă rugăm să contactați-mă direct prin înainte de a scrie recenzia ta ,mesajul va oferi un răspuns în termen de 24 de ore.M-am angajat să facă tot ce este posibil pentru a rezolva.


Caracteristicile ofertei

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS Plastic
Color:
Shown as Picture
Style:
for X-man Style
Quantity:
1pc
Fitment:
for Kia SPORTAGE KX5 16-17
Package list:
1 * Front Bumper Grille :
1 * Accessory :
Notes:
1. Please kindly confirm the fitment before ordering to make sure this item is perfectly fit. :
2. It is easy to install, but professional installation is always highly recommended. :
Descriptions:
Since we use international logistics,express delivery Normally it takes 15-25 days. If you have not received the item after 30 days, please contact us. :
Any reason you are unsatisfied please contact me directly through before writing your review ,The message will give you a reply within 24 hours. I am committed to do whatever possible to resolve it :

Oferte similare

Ford Grila - Bara
  • Reciente

Ford Grila - Bara

RON 143.00

Geniune OEM parte.Geniune Ford piese de schimb sunt o parte din ceea ce ține de un vehicul în căutarea și realizarea unei mai bune pe termen lung, lucru pe care compania Ford a știut î