Sizer Ecartament, Practice, Economice Degetul Dimensionarea Băț de Măsurare Durabil Eficient Mandrină Sizer Instrument pentru Incepatori(Hong Kong Ferry Inel Stick)

Sizer Ecartament, Practice, Economice Degetul Dimensionarea Băț de Măsurare Durabil Eficient Mandrină Sizer

RON 69.18

Cantitatea de bunuri

De BRAND NOU : 100% nou de înaltă calitate.MANDRINA : mandrina este utilizat în a face bijuterii și reparații pentru măsurare, calibrare și extinderea inele, chiar și în ambalaj sârmă de muncă.OȚEL INOXIDABIL : Realizate din materiale din oțel inoxidabil, rezistenta la coroziune, rezistenta la caldura, temperatură scăzută rezistență și proprietăți mecanice bune.UȘOR DE UTILIZAT : instrumente Esențiale kit pentru profesioniști și începători, concepute pentru lucru sârmă,sârmă ambarcațiuni, ambalaj sârmă și sârmă bijuterii, ușor de utilizat.CORECTE : Oferă cel mai rapid și rezultate mai precise pentru tine, ușor de utilizat și ast rezultate. 100% nou, de înaltă calitate.Hammer heads ajuta pentru a evita zgârieturi atunci când se lucrează cu bijuterii, metaland etc. Realizate din materiale din oțel inoxidabil, rezistenta la coroziune, rezistenta la caldura, temperatură scăzută rezistență și proprietăți mecanice bune.Oferă cele mai rapide și mai precise rezultate pentru tine, ușor de utilizat.Mandrina este utilizat în a face bijuterii și reparații pentru măsurare, calibrare și extinderea inele, chiar și în ambalaj sârmă de muncă.


Caracteristicile ofertei

Condiiton:
100% Brand New
Color:
Sliver
Material:
Stainless steel materials
Measurement error:
0.1mm
Range:
1-33
Size:
 As shown in the picture
Package Included:
1 x Tool :
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Oferte similare